Venture-It

Sla navigatie over

Home › Consulting

Consulting

Als zelfstandige of KMO bent u zoals de beste bezig met uw Core Business. (Meestal is er naast uw eigen personeel die werkzaam zijn op de computer werkt geen IT personeel aanwezig om zich te ontfermen over IT gerelateerde beslissingen.) Wij ontfermen ons over uw IT infrastructuur.

Consulting

Kennismaking

Tijdens dit gesprek maken beide partijen kennis met elkaar. Venture-it zal middels een interview en het bekijken van de huidige IT omgeving een indruk proberen te krijgen van het verleden(waar lagen de knelpunten), het heden (waar gaat het goed) en de toekomst (wat zijn de wensen en mogelijkheden).

Plan van aanpak

Binnen korte tijd ontvangt u een aangepaste offerte waarin Venture-it stapsgewijs aangeeft welke mogelijkheden er zijn passend bij uw visie/wensen en eisen en hoe deze het best bereikt kunnen worden.

Kostenoverzicht

Het Plan van Aanpak laat stap per stap zien wat de kosten bedragen. Venture-it werkt hierbij met bedrijfsvriendelijke tarieven.

Denkfase

U krijgt nu de tijd te bedenken op welke wijze u met Venture-it wilt samenwerken, wilt u direct alle stappen uit het Plan van Aanpak doorlopen of wilt u slechts een aantal van deze stappen uitgevoerd zien.

Samenwerking

U heeft besloten om voor enkele of alle stappen Venture-it in te schakelen? Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Maar we zijn pas tevreden als u dat ook bent en omdat wij geloven in onze kwaliteit werken wij graag samen met u aan een langdurige overeenkomst zonder verplichtingen.