Venture-It

Sla navigatie over

HomeBedrijfsnetwerken en servers › Draadloze netwerken

Draadloze netwerken en werken op afstand

Draadloze netwerken

Wilt u meer flexibiliteit in de inrichting van uw kantoor? Of zoekt u een gemakkelijke en snelle manier om laptops en andere draagbare apparaten gebruik te laten maken van uw bedrijfsnetwerk?
In veel bedrijven zijn vertegenwoordigers of buitendienst medewerkers uitgerust met een laptop of pda. Van tevoren is vaak lastig in te schatten wanneer ze op kantoor zijn of met hoeveel tegelijkertijd. Vaak zullen ze op kantoor alleen even in willen loggen om hun email, agenda en bestanden te synchroniseren. Het inrichten van een ‘flexplek’ is dan vaak niet nodig maar snel kunnen verbinden met uw netwerk wel!
Door te werken met draadloze netwerkoplossingen kunnen medewerkers die veel buiten de deur zijn op iedere plek op kantoor hun laptop aanzetten en aan de slag gaan.
Venture-it kan u helpen een draadloos netwerk op te zetten en om deze te koppelen aan uw bestaande netwerk. Van de levering van de benodigde hardware tot het beveiligen van het netwerk tegen ongewenste toegang van buitenaf, wij verzorgen het complete traject.